mini-ardenne
verbinding
7
online
Inloggen


×
Nog niet geschreven ?

Vergeten pass ?

Inschrijfformulier
4 + 10 =

Er wordt een e-mail naar dit adres gestuurd.
Het bevat een link waarop u kunt klikken om uw registratie te activeren.


×
Wachtwoord opnieuw instellen
Er wordt automatisch een e-mail gestuurd naar het adres waarmee u zich heeft geregistreerd.

Door op de link te klikken die erin staat, kunt u vervolgens een nieuw wachtwoord genereren.


×
3
Hautes Fagnes
edition 03/2021
Belgium
Ardennes
Zie een extrakt
Een uitzonderlijke kaart om de Hoge Venen te ontdekken !
Deze kaart is echt een aanrader voor fagnards! Veel groter en completer dan de oude versie, bedekt het hele Haut Plateau-gebied dankzij een gigantische dubbelzijdige bedrukking (meer dan 700 km² bedekt!).

Het stroomt over naar het noorden tot Welkenraedt, Raeren-Sud en de Dreilägerbach-dam (Dreilägerbachtalsperre), voorbij de Duitse grens.
In het zuiden bereikt het Malmedy, Waimes en het meer van Bütgenbach. Van west naar oost strekt het zich uit van Francorchamps en Sart tot voorbij Montjoie (Monschau).

Als klap op de vuurpijl bevat het ook de zeer toeristische meren van de dammen van Eupen, Gileppe en Robertville, wat het totaal op 5 grote meren brengt, startpunten voor vele wandelingen die allemaal op de kaart zijn aangegeven.
Alle zijrivieren waarvan de valleien prachtige wandelingen bieden, zijn aanwezig: de valleien van Gileppe, Hoëgne / Poleûr, Warche, Bayehon, Helle, Soor, Statte, Sawe, van de bovenloop van de Vesder, Getzbach, Schwarzbach ...

Deze ontdekkingen, die u gemakkelijk zelf kunt organiseren dankzij deze kaart, zullen u vele dagen plezier bieden in het hart van de natuur, door u volledig los te koppelen tijdens het beoefenen van fysieke activiteit, zacht of intensief, familie of sport.

Het fagnard-plateau is erg groot en het is niet ongebruikelijk dat mensen daar verdwalen. Maar deze kaart is ontworpen op basis van geografische gegevens op basis van de nieuwste satellietfoto's. Het belicht op een vrij uitputtende manier alle toegankelijke paden en paden (met de afstanden aangegeven op elke sectie), waardoor u deze uitzonderlijke regio gemakkelijk van boven naar beneden kunt ontdekken, en biedt een zeer goed algemeen overzicht.
Vooral omdat de kaart is bezaaid met een groot aantal bezienswaardigheden, waarvan de bekende namen van de fagnards bij tientallen zullen worden geteld, zoals de beroemde fagnardes-kruisen, de talrijke monumenten, de historische monumenten, de opmerkelijke bomen en vele anderen, naast ongeveer 200 andere elementen die in de legende aanwezig zijn!

1
Pays de Herve
2
Spa
3
Hautes Fagnes
4
Pays de Salm et Lienne
5
La Roche
6
Eupen
7
Malmedy
8
Our
9
Houffalize
10
Esneux
11
Pays d’Ourthe et Aisne
12
Val de Wiltz
13
Lac de la Haute-Sûre
14
Arlon
15
Gaume
16
Florenville
17
Bouillon
18
Haute Lesse
19
Pays de la Haute Lhomme et de l’Ourthe Occidentale
20
Pays de Lesse et Lhomme
21
Forêt de Soignes/Zoniënwoud
22
Voeren/Fourons
23
Liège
24
Louvain-la-Neuve