mini-ardenne
menu
verbinding
mijn mand

Al mijn wandelingen bekijken

Mijn wandeling toevoegen

Mijn favorieten beheren
Mijn profiel zien

Mijn profiel beheren
×
Inloggen


×
Nog niet geschreven ?

Vergeten pass ?
Inschrijfformulier
3 x 5 =

Er wordt een e-mail naar dit adres gestuurd.
Het bevat een link waarop u kunt klikken om uw registratie te activeren.


×
Wachtwoord opnieuw instellen
Er wordt automatisch een e-mail gestuurd naar het adres waarmee u zich heeft geregistreerd.

Door op de link te klikken die erin staat, kunt u vervolgens een nieuw wachtwoord genereren.


×
×

mini-ardenne kaart
Uw trouwste metgezel voor het plannen en uitvoeren van uw wandelingen... à la carte !

Het eerste voordeel van papieren kaarten is de globale visie die ze bieden.
Om effectief een persoonlijk reisschema te plannen, gaat er niets boven een grote poster van de mogelijkheden voor u liggen !

Nog een voordeel en niet de minste, ze gaan nooit kapot !
Zelfs als een GPS-applicatie erg praktisch is als aanvulling op de geringste twijfel, hoeft u zich geen zorgen te maken over de vraatzucht op de batterij !

De mini-ardenne-kaartjes proberen je zoveel mogelijk aan te bieden voor de prijs van een pizza in het restaurant (en bovendien kun je ze zo vaak hergebruiken als je wilt, in tegenstelling tot pizza !):

Naast het posterformaat (1 meter / 70 cm en compact opgevouwen: 10 cm / 17 of 23 cm) die een hele regio bestrijkt (sommige zijn zelfs dubbelzijdig zoals de Hoge Venen), markeren ze een maximum aan paden aan wandelingen in een regio met flexibele routes !

De voorgestelde routes zijn wit gemarkeerd, parallel aan het aangegeven pad. Op deze manier bedekken ze ze niet en laten ze de aard van het pad in het oog houden (asfalt, aarde, gras, pad, enz.).

Bovendien zijn deze routes om de 250 m gemarkeerd met kleine markeringen, wat het gemakkelijk maakt om de afstand van het ene punt naar het andere tijdens de rit te berekenen.

Al deze paden vormen een netwerk, een beetje zoals een spinnenweb waar elk puntknooppunt (wat in feite een plaats van vertakking is) wordt geïdentificeerd door een toponiem.

Op deze manier kan, naast de historische, etymologische en culturele dimensie van deze toponiemen, die in de duizenden tellen, elk knooppunt op een duidelijke en unieke manier worden geïdentificeerd.
Houd er rekening mee dat ze, zelfs als ze zo dicht mogelijk bij een kadastrale werkelijkheid lijken, over het algemeen niet op de grond worden getoond.

Op elke sectie van het ene puntknooppunt naar het andere staat de afstand vermeld.
U kunt dus een gepersonaliseerde route bepalen door een reeks punten-knooppunten te kiezen en vervolgens de totale afstand berekenen door de aangegeven kilometerstand te tellen.

In plaats van vaste routes aan te bieden, zijn de combinaties van routes op één kaart dus immens !

De kaartgegevens zijn afkomstig van het formidabele gemeenschapsproject OpenStreetMap.