Zelfgemaakte pannenkoeken
CC BY-SA 4.0 Jpbrigand
menu
verbinding
0
Votre panier est vide
De mand zien
Naar de winkel gaan
mijn mand
verbinding
startpagina
wandelingen
POI’S
nieuws
winkel
uitrusting
juridische kennisgeving
117
online
×
Al mijn wandelingen bekijken
Mijn wandeling toevoegen
Mijn favorieten beheren
Mijn profiel zien
Mijn profiel beheren
×
Inloggen
×
Nog niet geschreven ?
Vergeten pass ?
Inschrijfformulier
6 x 7 =
Er wordt een e-mail naar dit adres gestuurd.
Het bevat een link waarop u kunt klikken om uw registratie te activeren.
×
Wachtwoord opnieuw instellen
Er wordt automatisch een e-mail gestuurd naar het adres waarmee u zich heeft geregistreerd.
Door op de link te klikken die erin staat, kunt u vervolgens een nieuw wachtwoord genereren.
×
IJsjes
pasta
gebakken
vlees
vis
brood
saus
romen
Zelfgemaakte pannenkoeken
CC BY-SA 3.0 Bbullot~commonswiki
2
Het is beter om 1 tot 3 uur van tevoren te gaan om het deeg te laten rusten.
bloem (125 g)
1 ei
melk (25 cl)
zout (1 mespunt)
olie (1 theelepel)
vanillesuiker (10 g)
margarine (100 g)
topping (s) (suiker, poedersuiker, smeersel, jam, siroop, gebakken aardappelen, enz.)
Zeef de bloem in een schaal en graaf er een put in.
Plaats in de put, ei, vanillesuiker, olie en zout.
Werk met een garde en neem de melk beetje bij beetje op. Laat het daarna indien mogelijk 1 tot 3 uur staan.
Het deeg is te dik?
Voeg een beetje melk toe.
Smelt een klontje boter op de bodem van de pan.
Voeg een pollepel deeg toe voor een pannenkoek.
Bruin, draai de pannenkoek om met een baldakijn (of bak deze voor de profs) en bruin aan de andere kant.
Serveer en voeg de garnering (en) toe aan uw keuze.
Een andere foto downloaden.
Een foto downloaden
Voor de consistentie van het uiterlijk van de kaart, kies alstublieft een liggende afbeelding.
Dit is geen foto.
De auteur van de foto veranderen.
Het licentietype van de foto veranderen (nog steeds onder een Creative Commons-licentie).
Public Domain
CC0
CC BY 1.0
CC BY 2.0
CC BY 2.5
CC BY-SA 2.0
CC BY-SA 2.5
CC BY 3.0
CC BY-SA 3.0
CC BY 4.0
CC BY-SA 4.0
×