IJzig oranje
CC BY-SA 4.0 Jpbrigand
mini-ardenne
menu
verbinding

Al mijn wandelingen bekijken

Mijn wandeling toevoegen

Mijn favorieten beheren
Mijn profiel zien

Mijn profiel beheren
×
Inloggen






×
Nog niet geschreven ?

Vergeten pass ?
Inschrijfformulier








7 x 2 =

Er wordt een e-mail naar dit adres gestuurd.
Het bevat een link waarop u kunt klikken om uw registratie te activeren.


×
Wachtwoord opnieuw instellen
Er wordt automatisch een e-mail gestuurd naar het adres waarmee u zich heeft geregistreerd.

Door op de link te klikken die erin staat, kunt u vervolgens een nieuw wachtwoord genereren.


×
IJsjes
pasta
gebakken
vlees
vis
brood
saus
romen

IJzig oranje


CC BY-SA 4.0 mini-ardenne
4

5 biologische sinaasappels
fijne suiker (180 g)
poedersuiker (1 theelepel)
verse roomvloeistof met minimaal 30% vet (25 cl)


Plaats de ijsmachine van minimaal 24 uur in de vriezer.

Snijd de bovenkant van elke sinaasappel en haal voorzichtig de pulp eruit zonder de schors te breken (met een eetlepel en met goed gewassen vingers) en bewaar de sinaasappels met hun hoed.

Breng de pulp van de sinaasappels naar de blender en zet opzij.

Smelt de suiker, zorg ervoor dat een bodem van water de bodem van de pan baadt.

Haal de siroop van het vuur. Voeg het sinaasappelsap toe via een Chinees.

Knijp het sap van de extra sinaasappel om het toe te voegen aan het mengsel door de Chinezen, verwijder vervolgens de schil van de schil (indien gewenst), hak zo dun mogelijk en voeg het ook toe aan het mengsel.

Voeg een snufje zout toe en laat afkoelen.

Werk de room met een beetje poedersuiker (als het fijne suiker is en je hebt geen poedersuiker, het maakt niet uit) om klontjes te voorkomen en het aan de bereiding toe te voegen giet alles in de ijsmachine.

Vul de sinaasappels overvloedig geleegd uit het gevormde ijs, plaats de hoed terug en bevries. Haal 10 ’uit de vriezer voor het opdienen.
Een andere foto downloaden.
Een foto downloaden



De auteur van de foto veranderen.


Het licentietype van de foto veranderen (nog steeds onder een Creative Commons-licentie).
×