Spaghetti met knoflook scampi
CC BY-SA 4.0 Jpbrigand
mini-ardenne
menu
verbinding

Al mijn wandelingen bekijken

Mijn wandeling toevoegen

Mijn favorieten beheren
Mijn profiel zien

Mijn profiel beheren
×
Inloggen






×
Nog niet geschreven ?

Vergeten pass ?
Inschrijfformulier








2 x 5 =

Er wordt een e-mail naar dit adres gestuurd.
Het bevat een link waarop u kunt klikken om uw registratie te activeren.


×
Wachtwoord opnieuw instellen
Er wordt automatisch een e-mail gestuurd naar het adres waarmee u zich heeft geregistreerd.

Door op de link te klikken die erin staat, kunt u vervolgens een nieuw wachtwoord genereren.


×
IJsjes
pasta
gebakken
vlees
vis
brood
saus
romen

Spaghetti met knoflook scampi


CC BY-SA 4.0 mini-ardenne
2
Knoflook scampi saus


olijfolie (6 càs)
witte wijn (3 càs)
geraspte Parmezaanse kaas (1 eetlepel)
4 teentjes knoflook
gehakte peterselie (2 eetlepels)
peper en zout (hoeveelheid volgens smaak)
16 gepelde scampi


Doe de olijfolie in een pan. Je kunt meer doen als je pasta "nat" houdt.

Voeg de witte wijn, geraspte Parmezaanse kaas, knoflook, peterselie, zout en peper toe.

Laat 5 minuten op laag vuur sudderen.

Voeg de scampi’s toe en verhoog het vuur op gemiddeld tot hoog, totdat de scampi’s ondoorzichtig rosachtig wit worden. Kook ze niet te lang om te voorkomen dat ze te hard worden.

Voeg wat gehakte peterselie en geraspte Parmezaanse kaas toe als garnering.


Pasta


pasta om uit te kiezen
Een andere foto downloaden.
Een foto downloaden



De auteur van de foto veranderen.


Het licentietype van de foto veranderen (nog steeds onder een Creative Commons-licentie).
×